2 nov 2016

7ª Nit de l'Emprenedoria al Centre Cultural de Cardedeu


El passat 21 d'octubre, al Centre Cultural de Cardedeues va cel·lebrar la 7ª Nit de l’Emprenedoria que enguany estava dedicada al Què, qui, com? de les habilitats comunicatives en emprenedors i emprenedores.

La taula rodona va comptar amb la participació de: l'Alicia Cañellas, fundadora d'All VR Education i aCanelma; en Rafa Liñán, fundador de Veziko; en Salvador Devant, co-fundador de Skitic Ota; en Francesc Font,  fundador de Nubelo; i l'Iván Utgé, professional de la comunicació i observador de pràctiques comunicatives d'emprenedors i emprenedores.

  • Alicia Cañellas va obrir el torn d’exposicions inicials animant l’auditori a “llençar-se a la piscina”, ja que a comunicar s’aprèn comunicant.

  • Rafa Liñán va confessar el seu secret per saber si quan comunica ho està fent de manera eficaç: veure que qui vols que t’escolti: t’escolta, mostra i demostra interès

  • Salvador Devant es va autodefinir com a “venedor”. Quan comuniquem ho fem amb intenció d’assolir un objectiu. I aquest objectiu no és sempre “que em comprin” sinó “que em coneguin i confiïn en mi.

  • Francesc Font va corroborar el plantejament de Salvador D. tot sentenciant ens passem la vida venent: idees, projectes, productes, talent...".

  • Ivant Utgé va tancar el torn d’exposicions tot suggerint que si volem que ens escoltin el que hem de fer es sorprendre

El públic assistent, entre els qui hi havia emprenedors i emprenedores, va dialogar constantment amb la taula rodona ja fos per compartir les seves experiències, compartir les seves “pors”, traslladar dubtes i/o manifestar les seves preferències comunicatives (canals digitals, presencials, escrits...).

En finalitzar l'acte, va tenir lloc un sopar networking durant el qual es va posar de manifest que quan compartim allò que oferim i allò que necessitem, incrementem automàticament la possibilitat de generar sinèrgies.

Ha estat un plaer poder participar en aquesta trobada. Seguim comunicant


Equip aCanelma.

No hay comentarios :