18 abr 2012

aCanelma col·labora amb la Diputació de BarcelonaEn aquest any 2012 aCanelma torna a col·laborar en la coordinació pedagògica de diversos cursos online i semipresencials organitzats per la Diputació de Barcelona, una experiència que, sens dubte, ens resulta cada cop més interessant i enriquidora.

La nostra tasca de suport consisteix, principalment, en portar a terme el seguiment dels tutors i de l'alumnat dels cursos assignats. En definitiva, ens centrem en la coordinació pedagògica: revisem l'aula virtual, fem l'acollida a l'entorn EVA, duent a terme la dinamització de l'aula virtual en aquest periode inicial i, posteriorment, fem el seguiment de la tasca dels tutors (expertes en la matèria) fins que finalitza el curs, moment en el que elaborem el corresponent informe. Tot això en constant sintonia amb els criteris corporatius del client i, com no, orientats en tot moment a l'execució satisfactòria del projecte formatiu, mitjançant un acurat seguiment i feedback continuat amb els responsables del projecte.

Com ja sabeu, des de aCanelma apostem per la innovació tecnològica educativa i la integració curricular de les TIC dins el procés d'aprenentatge (ja sigui formació privada, reglada, ocupacional, contínua, programes de garantia social...) i per a tot tipus d’organitzacions (administracions públiques locals, entitats o empreses privades). El nostre treball, centrat en la creació de continguts i la conceptualització i el disseny instruccional de formacions e-learning, b-learning i m-learning, també es basa en el desenvolupament de dinàmiques educatives presencials i virtuals i, com veieu, en la coordinació pedagògica de formacions. Tots aquests serveis esdevenen el nostre factor clau per a tots aquells clients que decideixen confiar en nosaltres i realitzar una aposta de valor en l'execució de les seves accions formatives.

Així que, ja ho sabeu, si necessiteu orientacions pedagògiques i pràctiques per crear materials o continguts per entorns virtuals d’aprenentatge, o bé gestionar i coordinar les accions formatives de la vostra organització i introduir metodologies col·laboratives de formació, estem a la vostra disposició!

No hay comentarios :