20 dic 2011

aCanelma participa a la 7ª edició del Dia de l'Emprenedor de la Vall Baixa


El passat 17 de novembre aCanelma va participar a la 7a. edició del Dia de l'Emprenedor de la Vall Baixa de la Comarca del Baix Llobregat.

Aquest esdeveniment es va celebrar al pavelló de l’institut Bernat El Ferrer de Molins de Rei i va comptar amb la participació d'Alicia Cañellas, que va presentar la seva ponència amb recomanacions sobre les competències que calen per a emprendre, com es generen les idees empresarials i quines són les claus per iniciar un negoci, dirigint-se als 128 alumnes de 5 instituts de la zona de la zona de la Vall Baixa, en concret de Molins de Rei, Corbera i Sant Vicenç dels Horts, que van assistir a l'acte.



Aquí podeu veure la presentació.

Res millor que una emprenedora per explicar experiències d'autoocupació, emprenedoria i startups, no? Es tractava de descobrir el potencial emprenedor que els joves portaven a dins!

La seva intervenció es va emmarcar dins les diferents activitats (xerrades, presentació i intercanvis d'experiències, concurs d'idees innovadores...) que es van fer al llarg d'aquell dia per tal de promoure l'emprenedoria entre els joves. 




Aquesta jornada volia ser una gran trobada de joves que actualment estan realitzant Batxillerat, independentment de l’opció curricular que estiguin cursant, o Formació Professional i té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor, a través d’activitats didàctiques realitzades al llarg d’un matí.

En aquest acte, que organitzava l'ajuntament de Molins de Rei, també hi participaven els ajuntaments de Vallirana, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Corbera de Llobregat, Torrelles de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Coloma de Cervelló i Pallejà. També hi van col·laborar el Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona del Servei de Teixit Productiu, la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya i la Jove Cambra Internacional Catalunya.




No hay comentarios :